15 Σεπτεμβρίου 2011

Χορηγική συνεργασία με Herbalife


Χορηγός με… άρωμα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό!!

Η Herbalife συνεργάζεται με κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα.

 Ο Γενικός Διευθυντής της HERBALIFE για την Ελλάδα δήλωσε ότι είναι τιμή για την εταιρία του αυτή η συνεργασία, ενώ ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Νίκος Καραούζας ότι και οι δύο πλευρές θα ωφεληθούν.


  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την HERBALIFE η οποία και θα αποτελέσει «Επίσημο Προμηθευτή» Αθλητικής Διατροφής της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012.» Η HERBALIFE δραστηριοποιείται σε 78 χώρες με μια ευρεία γκάμα προϊόντων αθλητικής διατροφής και χορηγικές συνεργασίες με κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Σάλκε, η Βαλένθια, η Σπαρτάκ Μόσχας, η Σάντος, η LA Galaxy και άλλες.

 Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο Γενικός Διευθυντής της HERBALIFE για Ελλάδα, Κύπρο και Μέση Ανατολή κος Μανώλης Λεοντζάκος δήλωσε: «Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για την πολύ σημαντική συνεργασία μας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τη HERBALIFE να αποτελούμε τον Επίσημο Προμηθευτή αθλητικής διατροφής του μεγαλυτέρου ποδοσφαιρικού συλλόγου της Ελλάδας και ενός από τα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού χώρου. Μέσα από τη συνεργασία αυτή επιθυμούμε να δημιουργήσουμε προστιθέμενη άξια και στις δυο πλευρές με άξονα τα καινοτομικά προϊόντα της HERBALIFE που θα καλύψουν τις ανάγκες αθλητικής διατροφής του Ολυμπιακού».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που επενδύει σε πρωτοποριακά και άκρως ανταγωνιστικά προϊόντα. Η συμφωνία μας θα έχει πολλαπλά οφέλη και για τις δυο πλευρές».
 www.doherbal.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Bloggerized by Fey Manari - Έλεγχος Βάρους | Θέσεις Εργασίας