29 Μαΐου 2011

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επιλέγουν διατροφή Herbalife!

Η Καλύτερη Ομαδα του Κόσμου και Πρωταθλήτρια Ευρώπης εδώ και ένα χρόνο σπονσοράρετε και χορηγείται επίσημα στην διατροφή της απο την Herbalife. 
Νίωθουμε μεγάλη υπερηφάνια που είμαστε συνεργάτες της HERBALIFE!Πέρασαν δύο χρόνια και η Μπαρτσελόνα αυτή τη φορά ήταν πιστή στο ραντεβού της αφού κέρδισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 και κατέκτησε το τρόπαιο για 4η φορά στην ιστορία της! (Τρίτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια!)
 
Η Herbalife έχει κλείσει μια τριετή, πολλών εκατομμυρίων, συμφωνία με την FC Barcelona, αποτελώντας πλέον τον επίσημο χορηγό διατροφής της ομάδας.
Η συμφωνία με την FC Barcelona περιλαμβάνει δικαιώματα παγκοσμίως, καθώς και πολλά άλλα οφέλη δημοσιότητας με τη διεθνή διαφήμιση της ομάδας. Μερικά από αυτά τα δικαιώματα περιλαμβάνουν την εμφάνιση του λογοτύπου της Herbalife στο αριστερό μανίκι της ομάδας στους διεθνείς φιλικούς αγώνες. Επιπλέον, η Herbalife θα έχει δυναμική παρουσία στις διεθνείς περιοδείες της ομάδας στους προ σεζόν φιλικούς αγώνες και σε διεθνείς περιοδείες που πραγματοποιεί η ομάδα κάθε χρόνο πριν από την έναρξη του επίσημου πρωταθλήματος.

 Η συμφωνία, επίσης, διευκρινίζει πως ως χορηγός διατροφής, οι ιατροί και οι ειδικοί διατροφής της Συμβουλευτικής Επιτροπής Διατροφής της Herbalife θα συναντηθούν με την ηγεσία της ομάδας, για να σχεδιάσουν μαζί ένα πρόγραμμα διατροφής ειδικά για την ομάδα.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της συμφωνίας, ένα ποσοστό από το ποσό της χορηγίας θα αποδοθεί στο FCB Foundation και τα Κέντρα XICS που εργάζονται στο να προσφέρουν βοήθεια σε παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Επίσης, ο Lionel Messi «έκλεισε» προσωπική συμφωνία χορηγίας για τις παγκόσμιες διαφημίστηκες του δραστηριότητες, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Bloggerized by Fey Manari - Έλεγχος Βάρους | Θέσεις Εργασίας