31 Μαρτίου 2011

Αντιμετωπίστε το ανοιξιάτικο συνάχι με την κατάλληλη διατροφή!!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταπολεμήσετε το συνάχι, που συνήθως σας ταλαιπωρεί τώρα την άνοιξη. Ένας από αυτούς είναι μέσω της διατροφής σας. Η αλλαγή ορισμένων βασικών διατροφικών συνηθειών μπορεί να είναι η λύση για να μην τρέχει η μύτη σας και να μην κλαίνε ασταμάτητα τα μάτια σας . Υπάρχουν συγκεκριμένα τρόφιμα που μπορούν να σας γλυτώσουν από τα υγρά μάτια και τα τρεξίματα στο φαρμακείο.Το Ρόφημα Formula 1 της Herbalife είναι  μια Ισορροπημένη διατροφή,στην μορφή σκόνης απο τριμμένα βότανα, φρούτα και λαχανικά, όπου είναι υψηλό σε βιταμίνες (23 βιταμίνες) και Ιχνοστοιχεία με λιγότερες απο 220 θερμίδες ανα ρόφημα.

 Καταρχήν είναι απαραίτητα τα αντιοξειδωτικά, που περιέχονται για παράδειγμα στιςφράουλες και στις ντομάτες.

«Οι διαφορετικοί τύποι αντιοξειδωτικών κάνουν πάντα καλό όσον αφορά την πρόληψη των ελεύθερων ριζών, που είναι επιζήμιες για το σώμα μας
», 

Η πρόσληψη βιταμίνης C είναι επίσης αναγκαία.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι ο χυμός από πορτοκάλι κάνει καλό, αλλά προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι στην πραγματικότητα το ακτινίδιο περιέχει εξίσου μεγάλη ποσότητα αν όχι μεγαλύτερη βιταμίνης C με τα πορτοκάλια», τονίζει η Richter. 

«Μπορείτε, λοιπόν  να φτιάχνετε μόνοι σας τα ροφήματα με διάφορους γευστικούς και θρεπτικούς χυμούς φρούτων, οι οποίοι δε θα περιέχουν ζάχαρη, οπότε δε θα έχουν και πολλές θερμίδες». 


Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι όλα αυτά τα τρόφιμα κάνουν καλό στην καρδιά, ειδικά την άνοιξη μπορούν επίσης να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Μην ξεχνάτε ακόμη να καταναλώνετε τρόφιμα πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως ο σολομός, τακαρύδια και οι ξηροί καρποί. Εξίσου απαραίτητες για τον οργανισμό σας είναι οι φυτικές ίνες, που περιέχονται στα φρούτα και τα λαχανικά.

Για εκείνους που είναι μονίμως εν κινήσει, μπορείτε να ξεκινήσετε την διατροφή σας με τις
 υγιεινές σοκολατένιες μπάρες Formula 1 της Herbalife, Που είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, φυτικές ίνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο  οργανισμός μας με μονο 207  θερμίδες.Κατάλληλο και για Χορτοφάγους 



«Ειδικά τα άτομα που δουλεύουν πολλές ώρες σκέφτονται πως μια μπαρα είναι ό, τι πρέπει για λίγη ενέργεια, αλλά το θέμα είναι να περιέχει όντως θρεπτικά συστατικά και να σκεφτούν πως η μπάρες της Herbalife είναι σας ενα Ισορροπημένο γεύμα καθώς περιέχει 14 γρ. Πρωτεΐνης σε σχέση με άλλα του εμπορίου που έχουν 1,2 γρ »,   

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα παρακάτω sitewww.doherbal.gr  http://doherbal.webnode.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Bloggerized by Fey Manari - Έλεγχος Βάρους | Θέσεις Εργασίας