5 Μαΐου 2011

Πίνεται Πολύ Νερό?

Έχουμε δει ότι 10 μέρες συνεπούς χρήσης μιας σωστής Ισοπποπημένης Διατροφής όπως της Herbalife   κάνουν μία τεράστια διαφορά στα αποτελέσματα που θα μπορέσετε να δείτε και στη ζυγαριά αλλά και στη μεζούρα.
Δεν χρειάζεται να το κάνετε για πάντα, αλλά εάν μπορείτε να είσαστε πραγματικά συνεπείς και να μην κλέβετε για δέκα μέρες το σώμα σας θα μπει στη λειτουργία της θερμογένεσης και της καύσης λίπους και θα αισθάνεστε πραγματικά λες και το βάρος φεύγει σαν νερό.
Σημείωση: Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και εάν κάνετε δίαιτες συχνά, εάν χρησιμοποιείτε πολλά φάρμακα, καπνίζετε ή πίνετε τακτικά αλκοόλ, τα αποτελέσματά σας μπορεί να αργήσουν περισσότερο. Απλά κάντε υπομονή, θα δουλέψει για σας και θα αισθάνεστε καλύτερα παρά ποτέ εδώ και πολύ καιρό.

Νερό, νερό -- κάνει πραγματικά τη διαφορά. Η συνιστώμενη ποσότητα νερού που χρειάζεται το σώμα μας καθημερινά για το ιδανικό μας βάρος είναι 2 λίτρα ημερησίως. Για απώλεια βάρους χρειάζεται να πίνουμε περισσότερο.

Προσέξτε: Εάν είσαστε συνηθισμένοι να πίνετε 1 ποτήρι νερό την ημέρα, απλά προσπαθήστε να φτάσετε τα 8.
Μην το κάνετε από την μία μέρα στην άλλη γιατί θα σας φανεί δύσκολο. Σας συνιστούμε να πάρετε ένα μπουκάλι νερού του 1,5 λίτρου.
Γεμίστε το πρωί και προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων Thermojestics Φυτικό ρόφημα thermojestics.
Προσπαθήστε να τελειώσετε το μπουκάλι έως το απόγευμα και συμπληρώστε άλλα 2 ποτήρια νερό έως το βράδυ.
Το νερό που πίνετε με το Στιγμιαίο Ρόφημα βοτάνων Thermojestics Φυτικό ρόφημα thermojestics μετράει, αλλά τα αναψυκτικά και οι χυμοί φρούτων δεν μετράνε.
Το λίπος θα μετατρέπεται σε νερό στο σώμα σας και χρειάζεται να το ξεπλύνετε από το σώμα σας για να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα απώλειας βάρους και πόντων. Ο μόνος τρόπος να το κάνετε αυτό είναι πίνοντας νερό.
Αλλιώς παραμένει στο σώμα σας μαζί με όλες τις άλλες τοξίνες που ξεπλένουν τα βότανα οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν πονοκέφαλο και να φτάσετε εύκολα σε πλατό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Bloggerized by Fey Manari - Έλεγχος Βάρους | Θέσεις Εργασίας