5 Αυγούστου 2011

Ομάδες Υποστήριξης Ελέγχου Βάρους! Ξεκινάμε Στο Ίλιον! Δηλώστε Συμμετοχή!! Τι Έχετε Να Χάσετε;;

















































  • H Ομάδα Υποστήριξης Ελέγχου Βάρους περιλαμβάνει μαθήματα 12 εβδομάδων παρέχοντας συμβουλές ελέγχου βάρους, εκπαίδευση διάτροφης, συμβουλές, υποστήριξη και μια εβδομαδιαία ζύγιση και μέτρηση.
  • Μπορείτε να ελέγξετε το βάρος σας με όποιον τρόπο επιλέξετε ή εάν χρειαστείτε βοήθεια και ιδέες για πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης βάρους θα υπάρχει ένας σύμβουλος που θα σας βοηθήσει να βρεθεί η κατάλληλη λύση για εσάς.
  • Είναι διασκεδαστικό και θα σας βοηθήσει να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας επάνω στην Υγιεινή Διατροφή και στις τροφές και τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να λαμβάνουμε και τι να αποφεύγουμε. Θα υπάρχουν επίσης πολλά εβδομαδιαία έπαθλα και κουίζ, οπότε υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε!
  • Ξεκινάμε στις 20 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο, στις 18:00 ώρα, οδός Πατρόκλου 83 Ίλιον, όροφος 1ος -"Άλφα", θα χρειαστεί να δηλώσετε είτε τηλεφωνικά την συμμετοχή σας, είτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα, καθώς θα χρειαστεί να σας 'εφοδιάσουμε' με το κατάλληλο υλικό για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα.
  • Παρακαλώ αναφέρετε την Ομάδα Υποστήριξης Ελέγχου Βάρους σε όλους τους γνωστούς σας.
  • Επίσης, εάν γνωρίζετε κάποιον άλλον, κάποιο μέλος της οικογένειας, έναν φίλο ή γείτονα που μπορεί να ενδιαφέρεται να μάθει για την σωστή διατροφή και βρίσκεται κοντά στην περιοχή μας, παρακαλώ προσκαλέστε τους.

Καλέστε μας για τυχόν απορίες στα τηλέφωνα: 211.40.769.63 & 693.66.37.397, 
Υπεύθυνοι κος Νορούζνια Αντώνιος & κα Μανάρη Φαίη 
Δηλώσετε συμμετοχή στην παρκάτω φόρμα





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Bloggerized by Fey Manari - Έλεγχος Βάρους | Θέσεις Εργασίας